ADVIES     TRAINING     IMPLEMENTATIE

Joyful producers

We noemen onszelf Joyful Producers omdat we de verandering regisseren en ‘doen wat nodig is’. We zijn energiek, overtuigend maar nooit zelfingenomen. We hebben respect voor elkaars ruimte. We begeleiden onze onafhankelijke producers onze opdrachtgevers in een transitie die niet alleen alles van ons vraagt, maar ons ook alles geeft.

Een verandering die commitment vraagt, tijd kost en waarbij alles wordt geraakt. We regisseren dit proces voor de organisatie waar zich van alles ontwikkelt.

Iedere opdrachtgever krijgt het beste van onze hele practice: omdat we achter de schermen samenwerken en kennisdelen, maar ook omdat we altijd een energie van verandering en voorwaarts meebrengen. De speelse energie en overtuiging blijken zelfs stevige criticasters om te buigen naar wat we willen bereiken: total bliss of ownership.

Dirk Jan Kroon

Joyful producer

Lees meer

Dirk Jan is een bevlogen directeur met lef en positieve energie. Hij stelt duidelijke doelen. 1. het opstellen en concretiseren van een tactisch beleid. 2. Het gezamenlijk realiseren van een onmogelijke opgave. 3. Het vernieuwen. Dirk Jan is betrokken en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Hij stimuleert het team en de organisatie. Hij zorgt ervoor dat tijdens de opdrachten gewerkt, geleerd en gelachen wordt. Dirk Jan haalt het goede in je naar boven om het beste eruit te halen.

Ruud van der Star

Joyful producer

Lees meer

Ruud van der Star geeft visie aan het team. Hij is ruimdenkend, creatief en toekomstgericht. Hij laat je ervaren wat de toegevoegde waarde van BIM en Lean plannen is voor het project. Het ontwikkelen, voorbereiden en bouwen van vastgoedprojecten zijn voor hem de kers op de taart. In 2012 begon Ruud met BIM’men, inmiddels is zijn passie zo groot dat hij graag de regie pakt. Met zijn advies en regie weet hij veel kennis over te brengen. Zijn enthousiasme is daarin een belangrijke factor. Naast zijn werk is Ruud ook raadslid. Door zijn ervaring in de lokale politiek weet Ruud vanuit verschillende perspectieven te kijken.

Paco de Mulder

Joyful producer

Lees meer

Paco de Mulder is een oplossingsgerichte BIM implementatie-adviseur. Hij vindt altijd een creatieve, analytische manier om eerlijk en flexibel een uitdaging aan te gaan. Hij is leergierig en bekwaam in zijn vak. Paco legt de verbinding tussen visie, strategie en uitvoering. In de uitwerking van een project neemt Paco de stakeholders mee. Paco is een echte verandermanager. Hij kijkt verder dan de technische aspecten. Naast zijn scherpe adviezen is bij ook een goede BIM-implementatiemanager.

Sjoerd Beun

Joyful producer

Sjoerd Beun

Lees meer

Sjoerd Beun is een consultant en projectmanager in hart en nieren. Sjoerd heeft veel ervaring in de corporatiesector en is daar ook mega enthousiast over. Hij is analytisch, scherp, en een kritische denker. Oplossingen op het gebied van Datakwaliteit en verandermanagement zijn echt aan hem toegewezen. Als procesoptimalisator kijkt hij graag mee met het (Lean)plannen en vastleggen. Sjoerd is een teamlid met een analytische blik binnen het team, een kennisdeler op het gebied van Data, BIM en Lean.

Veerle van Es

Joyful producer

Lees meer

Veerle van Es is ons aanstormende BIM-talent. Veerle studeerde aan de TU Delft en daarna deed ze de Construction University van Building Heroes Nederland. Ze is lekker praktisch ingesteld, enthousiast en stroopt graag haar mouwen op om aan de slag te gaan. Veerle was eerder werkzaam bij Visser & Smit Bouw als werkvoorbereider en plancoördinator bij Heembouw. Bij the BIM practice wil ze onder meer haar kennis verbreden wat betreft BIM en LEAN. Bij ons is ze nu BIM-coördinator.

Equito de Palm

Joyful producer

Lees meer

Equito de Palm is een enthousiaste, pragmatische en bekwame BIM-coördinator. Hij is een innovatieve bouwkundige van huis uit, die zijn kennis en kunde inzet om organisaties en individuen verder te helpen. Hij weet als geen ander hoe je BIM binnen organisaties implementeert. Daarbij begeleidt hij organisaties op het gebied van BIM-werkmethodieken en het standaardiseren van het BIM-model. Equito is een uitstekend adviseur en zijn manier van communiceren is helder en vriendelijk. Waar anderen stoppen, gaat Equito door om het gewenste resultaat te bereiken. Hij is sterk in het zien van kansen voor verbetering en mogelijkheden.

Furkan Yilmaz

Joyful producer

Lees meer

Furkan Yilmaz is pragmatisch, ondernemend en gek op de techniek. Hij heeft een bouwkundig achtergrond, maar heeft ook gedraaid op vele civiele projecten in verschillende contractvormen. Naast deze kennis houdt hij zich bezig met psychologie en processen. Hij is daarom ook gecertificeerd LEAN SIX SIGMA (Green Belt) en is gek op efficiëntie en gedragsmanagement. Hij houdt zich onder andere bezig met 3D, animaties en VR, omdat dit een totaal andere beleving biedt bij stakeholders. Deze competenties maken hem een duizendpoot die bijna overal inzetbaar is. Geef Furkan een complex probleem en hij komt met een oplossing voor je ‘BIM’ kan roepen!

Pippi

Joyful Office Dog

Lees meer

Pippi is onze kantoorhond. Ze komt soms gezellig mee met Dirk Jan en houdt dan de boel goed in de gaten. Naast de tukkies die ze doet op de bank, vindt ze het ook gezellig om met de Joyful Producers naar buiten te gaan voor een wandelingetje. Op sommige dagen is ze onze Chief Security, op andere dagen is ze ons rust momentje voor even wat afleiding.

-