SET     GROUND     EXPLORE

Let’s get in touch

Laat een bericht achter en wij nemen binnen 1 dag contact met je op. 

Dirk Jan Kroon

Joyful producer

Lees meer

Dirk Jan is een bevlogen directeur met lef en positieve energie. Hij stelt duidelijke doelen. 1. het opstellen en concretiseren van een tactisch beleid. 2. Het gezamenlijk realiseren van een onmogelijke opgave. 3. Het vernieuwen. Dirk Jan is betrokken en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Hij stimuleert het team en de organisatie. Hij zorgt ervoor dat tijdens de opdrachten gewerkt, geleerd en gelachen wordt. Dirk Jan haalt het goede in je naar boven om het beste eruit te halen.

Onno Speur

Joyful producer

Lees meer

Onno Speur is een beschouwer. In zijn rol van bouwkundige en als beelddenker ziet hij mogelijkheden die anderen niet zien. Onno legt snel verbindingen. Hij ziet situatie in het geheel waardoor hij een goed oordeel en een scherpe conclusie kan vellen. Onno spiegelt in mensen waardoor hij het juiste gevoel bij mensen naar bovenbrengt. Hiermee legt hij de vinger op de plek waar het werkelijk nodig is. De kennis van techniek en innovatie die Onno in huis heeft vertaalt hij helder naar de klant, het team of andere stakeholders.

Ruud van der Star

Joyful producer

Lees meer

Ruud van der Star geeft visie aan het team. Hij is ruimdenkend, creatief en toekomstgericht. Hij laat je ervaren wat de toegevoegde waarde van BIM en Lean plannen is voor het project. Het ontwikkelen, voorbereiden en bouwen van vastgoedprojecten zijn voor hem de kers op de taart. In 2012 begon Ruud met BIM’men, inmiddels is zijn passie zo groot dat hij graag de regie pakt. Met zijn advies en regie weet hij veel kennis over te brengen. Zijn enthousiasme is daarin een belangrijke factor. Naast zijn werk is Ruud ook raadslid. Door zijn ervaring in de lokale politiek weet Ruud vanuit verschillende perspectieven te kijken.

Wijkerstraatweg 90, Velsen-Noord