ADVIES     TRAINING     IMPLEMENTATIE

Terug naar het overzicht

Whitepaper Datakwaliteit

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Datakwaliteit tools

Datakwaliteit 6 stappen

Met deze poster heb je de 6-stappen voor een strak programma Datakwaliteit in een overzicht. Gewoon reuze handig.

Datakwaliteit programma matrix

Met deze poster heb je het programma Datakwaliteit in een overzichtelijke matrix. Gewoon reuze handig.

Lean plannen 6 stappen

Met deze poster heb je de 6-stappen van Lean plannen in een overzicht. Handig met de voorbereiding, benodigde documenten en doorlooptijd. Hang deze in A1 formaat aan de muur en werk met je hele team volgens Lean.

Wil je meer weten over het gebruik van deze tool? Neem dan contact met ons op.

Prestatiematrix demo

Begin met het einde in zicht. Maak voordat je gaat plannen de ‘boodschappenlijst’ met alle mijlpalen en bijbehorende prestaties die geleverd worden om samen over de finish te komen. Dit is een integrale afstemming met alle teamleden die meewerken aan deze projectfase. Deze demo geeft het principe van de prestatiematrix.

Wil je meer weten over het gebruik van deze tool? Neem dan contact met ons op.

Prestatiematrix

Begin met het einde in zicht. Maak voordat je gaat plannen de ‘boodschappenlijst’ met alle mijlpalen en bijbehorende prestaties die geleverd worden om samen over de finish te komen. Dit is een integrale afstemming met alle teamleden die meewerken aan deze projectfase. Dit bestand is een lege prestatiematrix, klaar voor gebruik in jouw vastgoedproject. Download het bronbestand en ga gelijk aan de slag in Excel! Zodat je naar eigen inzicht de prestatiematrix projectspecifiek kunt maken.

Wil je meer weten over het gebruik van deze tool? Neem dan contact met ons op.

Afstemmingsformulier

Werk aan commitment. Niet door over vertrouwen te praten, maar door elke taak zorgvuldig af te stemmen. Van wie krijg jij, welke informatie en op welke manier, zodat jij jouw taak in een keer goed kunt uitvoeren. Aan wie lever jij vervolgens jouw gegevens? Dit is het wie-wat-hoe op hoger niveau, wel in Jip-en-Janneketaal. Maak interne leveranciers en gebruikers, of wel je interne klant en klantbehoefte inzichtelijk. Gebruik daarvoor ons afstemmingsformulier. Daarna maak dan je Lean-planning. Zo kan het niet meer fout gaan!

Wil je meer weten over het gebruik van deze tool? Neem dan contact met ons op.

Inkoopvoorwaarden

Samen over de finish. Dat lukt nooit met de gebruikelijke individuele opdrachten aan je architect, constructeur en overige adviseurs. Hier is een gezonde financiële prikkel voor nodig. Wij doen dit pragmatisch met deze inkoopvoorwaarden, waarbij de laatste termijn als prestatiedeel wordt betaald nadat iedereen zijn werk foutvrij heeft opgeleverd. Zo creëren we een gemeenschappelijke afhankelijkheid voor het integraal eindresultaat. Het is simpel en heel effectief.

Wil je meer weten over het gebruik van deze tool? Neem dan contact met ons op.

Planbord

Zelf aan de slag met Lean-plannen. Gebruik dan ons planbord. Gewoon downloaden, printen en aan de muur hangen. Jij kunt direct met je projectteam aan de slag met het maken van je post-it planning.

Werk je liever digitaal, dan kun je deze gebruiken in je Miro-board.

Ben je helemaal een digi-pro, dan ga je natuurlijk aan de slag met een tool als KYP. Succes!

Model Bateson

Een heldere visie is onmisbaar om met de juiste focus je dagelijkse werk te doen. Weten waarvoor je staat, wat je daarvoor inzet. Tot aan het gewenste succesvolle gedrag. Dit inzicht geven we jou en je organisatie met deze workshop. In 2 uur begeleiden we je door de logisch niveaus van Bateson. Aan het einde van deze sessie weet je gedetailleerd waar jij als professional of jouw organisatie voor wilt staan. Zodat je doelgericht aan je ambities kunt werken.

Whitepaper Innobrix

Terug naar het overzicht