ADVIES     TRAINING     IMPLEMENTATIE

Terug naar het overzicht

Solibri 4. Automatiseren

Ben jij gebrekkige informatie over je bouwproject ook zat? Dan is BIM iets voor jou: Één bron, van actuele en betrouwbare informatie waar iedereen bij kan. Dat is wat BIM voor je kan betekenen. En de branche heeft het ook door. Steeds vaker krijg je daarom met 3D-modellen te maken. Maar hoe haal je daar je voordeel uit? Hoe vraag je de informatie snel op en controleer je of het wel klopt? Met deze training in het programma Solibri geven we je in 4 modules alle vaardigheden die je nodig hebt om zelfverzekerd en slagvaardig met BIM-modellen om te kunnen gaan. Deze training is de vierde van vier.

Het doel van deze training, Solibri Automatiseren, inzicht geven in, en praktisch oefenen met, het gebruik van Solibri. Solibri blijkt bij uitstek geschikt voor BIM-projecten. Met het volgen van deze training beheers je de kracht van Solibri om toe te passen tijdens BIM-projecten. Je zet stappen om enkele Solibri functies te automatiseren en te standaardiseren.

Je leert:

  • Welke vensters je kunt gebruiken en hoe deze in te stellen.
  • We behandelen de instellingen van het programma.
  • Project-specifieke selecties maken. Zo precies als je maar wilt.
  • Het model toetsen op project- of organisatie-specifieke eisen met behulp van tabellen.
  • Het controleren op project- of organisatie-specifieke eisen kunt automatiseren. We gaan daartoe in op de ‘Ruleset Manager’.
  • De invloed jouw automatiseringswens heeft op het maken van afspraken aan de voorkant.