ADVIES     TRAINING     IMPLEMENTATIE

Terug naar het overzicht

BIM Basis

BIM is hot! Maar waarom eigenlijk? Wat is het en wat maakt dat je hier als professional aan moet beginnen. Hoe richt je een bedrijfsorganisatie en projecten hierop in. En vooral, wat betekent BIM in de dagelijkse praktijk van verschillende rollen. Dit gaat dus over de impact op, en raakvlakken met verschillende functies binnen de woningcorporatie.

Het doel van deze training is inzicht en inspiratie in het fenomeen BIM.

Met het volgen van deze training heb je een helder beeld van hoe BIM jou en je organisatie gaat helpen. Bij zowel strategische vraagstukken als op de werkvloer. Doordat je kennis hebt van de ervaringen en visies van verschillende toonaangevende instanties, zoals BIM loket, Aedes, verschillende woningcorporaties, Rijksvastgoedbedrijf en vooruitstrevende bouwers, sta je sterk in je schoenen als gesprekspartner voor opdrachtnemers. Jouw zullen ze geen knollen voor citroenen verkopen.

Er wordt klassikaal gewerkt in een groep van minimaal 6 deelnemers tot maximaal 12 deelnemers. Deze groepsgrote geeft een gezellige en leerzame dynamiek. Waarbij voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en vraagstukken. En tevens een gezonde groepsdynamiek geeft met kruisbestuiving tussen verschillende vakdisciplines

De training zit vol met interactie om jouw hersenen te teasen en bij de les te houden. En we laten je leren door te doen! De ervaring leert ons dat dit de meest prettige manier van trainen is waarmee je het meest onthoudt.